2011 Music in the Rain op de Hoge Veluwe

Music in the Rain op de Hoge Veluwe

Dat een optreden “In the Rain” op De Hoge Veluwe niet in het water hoeft te vallen, bleek afgelopen zaterdagmiddag op 8 oktober 2011.

Ondanks de regenbuien was het een optreden dat geheel “In the Mood” was bij het publiek. Zangeres Gedy liet zich niet door het regenwater van de wijs brengen. Dit was ├ęcht “Singing in the Rain”! Wanneer de zon toch nog doorbrak, kon Triple B het niet laten om gelijk een zonnig nummer te laten horen. Allemaal op de achterbank van de Cabriolet en toeren op de Route 66!

Gelukkig waren er ook echte feestvierders op De Hoge Veluwe te vinden. Het was niet alleen “Singing in the Rain” maar ook “Dancing in the Rain”! Triple B is blij met haar enthousiaste publiek dat onder alle weersomstandigheden komt genieten van de mooie bigbandmuziek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *