2013 In memoriam Jan Westerik

In memoriam Jan Westerik

Op 12 juni jl. kregen wij het het droevige bericht dat op 11 juni 2013 onze trombonist en oud-bestuurder Jan Westerik is overleden.

Jan heeft in 2002 de Stichting Triple B mede opgericht en is vanaf die tijd zeer betrokken geweest bij de band. Zijn inzet en enthousiasme voor onze band was zeer te prijzen. Hij was een muzikant in hart én nieren. Helaas kon Jan na zijn ziekte enkele jaren geleden niet meer de muziek maken zoals hij wilde. Ook moest hij zijn bestuurswerkzaamheden overdragen. Wij zijn veel dank verschuldigd voor alles wat hij al die jaren voor Triple B heeft gedaan. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur en leden Triple B Big Band Bennekom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *