2014 Opening muziekseizoen Bennekom

Opening muziekseizoen Bennekom

Op zaterdagmiddag 19 april 2014 is het nieuwe muziekseizoen in Bennekom geopend met een spetterend optreden van Triple B Big Band Bennekom. De zon scheen uitbunding en het publiek kon genieten van swingende big band muziek. Er was zelfs een onverwachts gastoptreden van Ronnie Tober! Smaak Delicatessen zorgde voor een heerlijk drankje en hapje, terwijl het publiek genoot van het prachtig gezongen Summertime door de vaste zangeres van Triple B, Gedy van Rijn. Ook de nieuwe bandleider Mark Harms verrastte het publiek en speelde een mooie solo mee tijdens Harlem Nocturne. Het combo van Triple B speelde ook nog een aantal mooie nummers, waaronder het nummer What a Wonderful World, gezongen door gitarist én blueszanger Ad van den Bent.

Het was een zeer geslaagde opening van het muziekseizoen in Bennekom in de mooie muziektent aan het Van Slootenplein in Bennekom. U zult ons nog meer horen en zien in Bennekom!

Klik op onderstaande link voor een impressie van dit optreden.

Optreden muziekseizoen Bennekom 19 april 2014

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *