2014 Optreden combo Triple B Big Band

Optreden combo Triple B Big Band 

Op 25 april 2014 heeft het combo van de Triple B Big Band Bennekom opgetreden tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de Identiteitsgroep Steenrode Baretten in Schaarsbergen.

De Identiteitsgroep Steenrode Baretten is in januari 2000 opgericht en maakt sinds dat jaar ook deel uit van de Bond van Wapenbroeders, een landelijke vereniging van ex-militairen en actief dienende militairen van de Nederlandse Krijgsmacht alsmede oud-verzetslieden en opvarenden van de Koopvaardij uit de Tweede Wereldoorlog.

Alle leden zijn ooit op verschillende buitenlandse missies uitgezonden geweest en maken/maakten daarmee deel uit van de zgn. Multinational Force & Observers.

Voor de muzikale omlijsting heeft men het combo van de Big Band gevraagd, die voor deze bijzondere gelegenheid in het tenue van de ISB was gestoken. Tevens is het combo op deze feestelijke dag door de voorzitter van het bestuur van de ISB verheven tot de officiële “ISB House Band” met het verzoek om op het 15-jarig bestaan in 2015 weer van de partij te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *