2014 Triple B seizoensaftrap

Triple B seizoensaftrap

Zaterdag 30 augustus, heeft er door twee Triple B Big Bands een gezamenlijke aftrap van het nieuwe seizoen plaatsgevonden.

Beide Big Bands (Triple B Bennekom en Triple B Betuwe) zijn in 1997 door Bart van den Goorbergh opgericht. Triple B Betuwe (uit Tricht) staat nog steeds onder leiding van Bart en Triple B Bennekom staat onder leiding van Mark Harms.

Overdag is er in “Het Dorpshuis” in Tricht gerepeteerd en zijn er diverse workshops verzorgd. Dit alles onder professionele leiding van beide bandleiders, daarbij terzijde gestaan door Imre Kruis (drummer) en Bart Bijleveld (saxofonist en bandleider).

s’ Avonds zijn beide Big Bands in het nabijgelegen Buurmalsen een ware “strijd” aangegaan in een echte Big Band Battle. Een oude traditie, waarbij Big Bands elkaar in een ontmoeting bestrijden op o.a. sound, groove, solo’s, dansbaarheid. In dit geval, hadĀ de BattleĀ vooral een vriendschappelijk karakter en werden veel nummers door beide bands gezamenlijk uitgevoerd. Beide bands kunnen terugkijken op een leerzame en gezellige dag.

Klik op onderstaande link voor een impressie (film) van deze dag.

Seizoensaftrap 30 augustus 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *