2017 Koepel Kultureel 16 juni

Stichting Koepel Kultureel presenteert vrijdagavond 16 juni weer het jaarlijkse evenement Koepel Kultureel.

Dit jaar geeft Triple B Big Band Bennekom en het Triple B Jazz Combo haar muzikale bijdrage. Het programma begint om 19:30 uur bij de Koepel aan het einde van de Hullenberglaan in Bennekom.

Vanaf 19:15 uur kunnen muziekliefhebbers met hun eigen stoel of plaid, koelbox of thermoskan en natuurlijk niet te vergeten met het unieke Bennekomse Koepelgevoel een plekje zoeken.

Veel parkeerruimte is er niet, dus de bezoekers worden gevraagd met de fiets of lopend te komen.

Toegang tot het optreden is uiteraard gratis.

De avond zal worden geopend door het Triple B Jazz Combo, waarna de volledige Big Band op het podium zal komen. Bezoekers kunnen genieten van mooie big band muziek. Een grote rol zal hierbij weggelegd zijn voor zangeres Gedy van Rijn. Heerlijke zomerse nummers zoals Sway, bekend van Michael Bublé en Summertime staan onder meer op het programma. Ook laat de band een verrassende medley horen van de beste nummers van Earth, Wind & Fire. De band staat onder leiding van trompettist Marc van den Bosch.

Een week later, op vrijdagavond 23 juni, laat Triple B Big Band weer van zich horen. Dan is er een gratis optreden in de muziektent op het Van Slootenplein. Aanvang 19.00 uur.