20 jarig jubileum

Triple B Big Band Bennekom 20 jarig jubileum

In september is het 20 jaar geleden dat in Bennekom een aantal muzikanten een Big Band zijn begonnen. Na een bescheiden start met slechts vijf bandleden groeide deze groep al snel uit tot een twintig musici tellende swingende Big Band. De naam Triple B Big Band Bennekom werd aangenomen en na het eerste optreden vermeldde de lokale pers: “Aan het rijke Bennekomse muziekleven is een Big Band toegevoegd!”.

De afgelopen 20 jaar heeft het publiek al meerdere keren kunnen genieten van diverse optredens van Triple B. Op vrijdagavond 23 juni gaf de band haar jaarlijkse zomeravondconcert in de muziektent op het Van Slootenplein in Bennekom. Het publiek kon genieten van heerlijke zomerse nummers zoals Sway, Skyfall en Summertime, gezongen door Gedy van Rijn.

De band staat onder leiding van trompettist Marc van den Bosch. De repetitie avonden zijn op vrijdagavond, één keer in de 14 dagen, in de Alexanderschool.

Triple B houdt nu haar zomerstop. Het eerst volgende optreden na de vakantie is op Vlegeldag, 23 augustus. Dan speelt Triple B weer in de muziektent, vanaf 15:00 uur. Dit wordt een verrassend optreden, samen met Dance Studio Bennekom! Triple B gaat dan uitgebreid haar 20e verjaardag vieren met een verrassing voor het publiek!