2012 Hoge Veluwe

Optreden Hoge Veluwe 8 september 2012

Dit voorjaar kon het publiek op de Hoge Veluwe maar liefst drie keer genieten van optredens van Triple B. Op zaterdagmiddag 8 september was er ook nog een nazomerconcert. De zon scheen volop deze middag, waardoor het publiek heerlijk in het zonnetje kon genieten van mooie ballads en swingende nummers. Van het nummer I ‘m beginning to see the light is een mooie opname gemaakt, welke nu op YouTube is te zien: I’m beginning to see the light Hoge Veluwe 8 september 2012.

Het publiek was erg enthousiast tijdens deze optredens, dus kwam Triple B op 6 oktober nog een keer terug. Op deze zaterdagdagmiddag kon het publiek weer genieten van echte big band muziek, vlakbij het restaurant De Koperen Kop. Voor meer informatie over Het Nationaal Park De Hoge Veluwe: www.hogeveluwe.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *