2013 Jubileumconcert The Joy

Jubileumconcert The Joy 20 april 2013

Het ongeveer honderd leden tellende bekende Bennekomse koor The Joy viert in 2012/2013 het 25-jarig bestaan. Op zaterdag 20 april 2013 werd het jubileumseizoen afgesloten met een bijzonder concert in de DVO Hal te Bennekom.

Triple B Big Band Bennekom heeft, evenals het Nederlands Begeleidingsorkest en enkele bekende solisten, waaronder Miranda de Vlieger, medewerking aan dit jubileumconcert verleend. Het was een spectaculair concert voor een uitverkochte DVO Hal, dit alles onder de muzikale leiding van Marleen van der Kolk. Van het slotnummer Joyful Joyful is al een opname beschikbaar op Youtube: Joyful Joyful gezongen door The Joy onder begeleiding van Triple B. De muziek hierbij is geheel in handen van Triple B. De solo wordt gezongen door Miranda de Vlieger.

De uitvoering van de Andrew Lloyd Webber Medley was ook heel indrukwekkend: Andrew Lloyd Webber Medley gezongen door The Joy onder begeleiding van het Nederlands Begeleidings Orkest en Triple B.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *