2011 Triple B start nieuwe seizoen op de Hoge Veluwe

Triple B start nieuwe seizoen op de Hoge Veluwe

Op vrijdag 26 augustus 2011 is Triple B weer gestart met de repetities. Na een welverdiende zomervakantie gaan we er dit seizoen weer flink tegenaan. Het repertoire is dit  seizoen weer uitgebreid. De eerste optredens voor dit najaar zijn al geboekt.

Op zaterdag 10 september 2011 was het eerste optreden na de vakantie van Triple B op de Hoge Veluwe. Het was een prachtige dag! De sfeer was heel gezellig op de Hoge Veluwe. Bezoekers waren hier naar toe gekomen voor een feest ter ere van een verjaardag of trouwjubileum. Ze waren dan ook blij verrast toen ze de muziek van Triple B hoorden. Natuurlijk kon er voor deze jarigen en jubilarissen wel een verzoeknummer gespeeld worden: In the Mood! Ook daarna bleven de bezoekers geboeid luisteren naar For Once In My Life, gezongen door Gedy van Rijn.

Op 8 oktober 2011 kwam Triple B weer naar de Hoge Veluwe. Deze zaterdag was er ook de jaarlijkse Hoge Veluwe Wandeltocht. Afwisselende routes van 5, 10 en 20 kilometer laten de wandelaars dan genieten van de natuur van het Park. Deze zaterdag was wel wat regenachtig, maar we zagen toch enthousiaste bezoekers! Fijn dat u ons weer bezocht op De Hoge Veluwe.

Afgelopen seizoen was Triple B veelvuldig te zien én te horen. Kijk onder Nieuws voor onze optredens gedurende de laatste maanden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *