2017 Vrijheidsfestival Ede

Succesvol optreden Big Band Bennekom op het Vrijheidsfestival Ede

Op zaterdag 22 april 2017 vond de zeer geslaagde eerste editie plaats van het Vrijheidsfestival Ede. Ruim 1.800 bezoekers bezochten die middag het feestelijke en gevarieerde programma bij het Akoesticum in Ede. Er waren exposities, verhalen, film, theater, dans, creatieve workshops en natuurlijk ook muziek!

Triple B Big Band Bennekom gaf die middag in de festivaltent een geslaagd optreden. Veteranen en bezoekers konden genieten van een gevarieerd programma: van Count Basie tot Adèle. Een grote rol was hierbij weggelegd voor zangeres Gedy van Rijn.

Volgend jaar wordt het Vrijheidsfestival weer gehouden bij het Akoesticum in Ede, op zaterdag 21 april 2018.

IMG_1044
2017-04-22 Vrijheidsfestival, Ede