Ons jubileumfeestje in Akoesticum

15 oktober

M.m.v. dansschool Swing uit Utrecht

We gaan gewoon door met het vieren van ons 25 jarig bestaan. Op 15 oktober is er vanaf 19:30 uur in het Akoesticum in Ede een spektakel van muziek en dans waar het publiek ook zelf aan kan deelnemen. De big band en het combo zullen elkaar afwisselen.

Docenten van de dansschool Swing in Utrecht zullen een demonstratie Lindy Hop geven waarna het publiek zich ook op de dansvloer mag begeven op het swingende geluid van Triple B.

Lindy Hop is de originele jazz dans die zich vanaf de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw ontwikkelde op basis van onder andere tapdansen en de charleston. Deze spectaculaire manier van dansen met net als in de jazz muziek veel ruimte voor improvisatie is de laatste jaren bezig met een indrukwekkende revival. Kaarten zijn te koop via https://akoesticum.org/evenementen/big-band-bennekom en vrienden van de bigband kunnen een code krijgen voor een gratis ticket, zie vriendenpagina.